fogköztisztítás

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17160 Reply
  Krikler Vilmosné
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!Rossz szájszag,íz,miatt mentem el az orvoshoz.Felső fogsoron korona van.Az orvos szerint begyulladt a fogíny alatta /bár fájdalom,duzzanat /nincs.Curasept 12% oldattal kell öblögetnem és fogköztisztító kefével a fogközöket tisztítani ezzel az oldattal.A fogínyvérzés 3 nap alatt elmult,rossz szájízem sincs.Kérdésem:meddig használjam ezt az oldatot/nagyon drága/,jó helyette másik szájviz is?A fogköztisztító kefét merítsem e bele a szájvízbe vagy vizzel is jó?Ezt a kefét most már állandóan használjam minden fogmosáskor?Szeretném megelőzni a gyulladást és megőrizni a koronát mert 15 éves időtartamot igértek rá.Válaszát nagyon köszönöm:Krikler Vilmosné

  #17177 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Hölgyem!
  Az oldatot amit használnia kell, terápiás jelleggel lehet használni kb. egy hétig, ezután váltson olyan szájvízre amivel naponta lehet öblögetni.Ha újból fellépne a probléma megint elő lehet venni az előzőt.
  A fogköztisztító használatára nyugodtan érdemes rászoknia, az is jó ha vízzel ,de a fogkrém is megfelel a használatához.
  Kellemes ünnepeket, Vdent.

  #17180 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Tisztelt Krikler Vilmosné!

  Az Ön által említett Curaprox öblögetőből létezik alacsonyabb koncentrációjú változat is, amit hosszú távon is biztonsággal használhat:
  https://merjmosolyogni.hu/termek/fogszabalyzohoz/curasept-ads-205-szajoblito

  Webáruházunkban többféle árkategóriájú klórhexidines öblögetőt is talál, mindennapos használatra a 0,05%-os, 0,06%-os koncentrációk javasoltak. Ezen a linken megtekintheti az összes klórhexidines termékünket:
  https://merjmosolyogni.hu/termekcimke/klorhexidines-termekek

  A fogköztisztító kefe mindennapos használatához javasolhatunk még speciális interdentális géleket, melyeket kifejezetten a fogköztisztításhoz fejlesztettek ki. Ezek a gélek antibakteriális anyagokat és fluoridot tartalmaznak, állaguknál fogva pedig jobban megtapadnak a fogközökben.
  Az alábbi linken tekintheti meg interdentális gél kínálatunkat:
  https://merjmosolyogni.hu/termekcimke/interdentalis-gel

  Reméljük, segítettünk a kérdés megválaszolásában. Kellemes ünnepeket kívánunk! 🙂

  #17244 Reply
  Krikler Vilmosné
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!Válaszát köszönöm.Egy kérdésem lenne még:ilyen szájvizeket folyamatosan lehet használni,soha nem kell szünetet tartani?

  #17250 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  A kereskedelemben kapható ismert márkák bármelyike folyamatosan használható a szájápolás során, mi kedveljük az elmex, colgate, glisterin szájvizeket. Üdvözlettel, Vdent

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: fogköztisztítás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft