fogkorona

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11413 Reply
  Kövér Anett
  Vendég

  kettő fogam letort és közte ami van fog rossz lett akkor több fogamat meg kell koronázni?

  #11430 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Anett!

  Az a helyzet, hogy bármi előfordulhat, sajnos nem látjuk milyen állapotban vannak a fogak, mindenképpen személyes konzultációra lenne szükség. A konz ingyenes , csak utána tudnánk konkrétabb kezelési tervet mondani. Sok mindentől függ, melyik fogról van szó, mennyire tört le, lehet hogy nem menthető és eltávolítást követően kell kitalálni valamit a pótlásra.
  Üdvözlettel, Dr. Hamar Zsófia

  #11431 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Anett!

  Regisztrációt követően lehetősége van fényképet is mellékelni a kérdéséhez kapcsolódóan, ebben az esetben a szakértőink konkrétabb információkkal tudnak szolgálni.
  Természetesen fényképe elküldésekor lehetőség van magánjellegű válasz adására is, ekkor csak Ön és szakértőink láthatják a fényképet.

  További információk a fotók mellékeléséről és a magánjellegű válaszadásról: https://merjmosolyogni.hu/forum-hasznalata-gyik

  További szép napot!

  A merjmosolyogni.hu csapata

  #11514 Reply

  Üdv Zsolt vagyok. Megszeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül a sima fehér korona, mert ettem és szinte az egész fogam letört. Épp hogy maradt valami. Mennyire fáj a koronacsinálás? Olyan érzéstelenítő van, amitől egyáltalán nem érzek semmit, mert ahol lakom, ott a doki adott zsibbasztót injekciós tűvel, de ugyanúgy éreztem. Ilyenkor hogy csinálják az új fogat?

  #11515 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Zsolt!

  A letört fog pótlását a megmaradt fog eltávolításával kell kezdeni, azonban először is szívesen ránéznénk, hogy a maradványból nem építhető e fel ismét az eredeti fog. Olcsóbb megoldás lenne Önnek is. A húzáshoz és a korona elkészítéséhez un. ultracain nevű érzéstelenítőt használunk, amely modernebb és hatékonyabb mint a legtöbb rendelőben használatos lidocain. Létezik már teljesen fájdalom mentes fogászati beavatkozás, tehát Önnek semmilyen fájdalmat sem szabad tűrnie. A porcelán leplezésű fémkorona ára rendelőnkben 39.900 ft/fog, amelyben minden benne van. Érdemes lenne átgondolni az implantáció lehetőségét is közösen, mert a korona elkészítése a szomszédos fogak lecsiszolásával jár és ha ezek teljesen egészségesek (nem tömöttek vagy gyökér kezeltek) nem annyira szívesen nyúlunk hozzá. A konzultáció nálunk ingyenes, a Móricz Zsigmond körtérnél vagyunk helyileg, és esetleg érdemes lenne egy időpontot nézni hozzánk.
  Szeretettel várjuk, üdvözlettel, Vdent

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: fogkorona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft