fogkőeltavolitás/fehèritès melyik ad jobb eredmenyt

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24648 Reply
  Kiss István
  Vendég

  Üdvözlöm!Egy olyan kèrdèssel fordulok önökhöz hogy anno nagyon elhanyagoltam a fogaim főleg feül 2-3 olyan is van ami nagyon csunya szinü.viszont èvek ota tiszta bikarbonat es fogkrèmet használok minimalisat segitett.fogkőeltávolitás mennyi kezelès utan mutatna jelentôs változast vagy fehèritès?van e olyan rèsze ami rám mint epilepsyasra veszelyes lehet.mielőbbi válaszukat Tisztelettel köszönöm!

  #24649 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves István
  Javasolnék egy komplex fogászati állapotfelmérést. Ez alkalommal röntgen is készül, és teljes képet kapunk fogainak állapotáról. Amennyiben fogászati beavatkozások szükségesek érdemes elvégeztetni, ezek hiánya a fogfehérítés kizáró oka.
  Fogfehérítést depurálás vagyis fogkőeltávolítás nélkül nem végzünk. Protokoll szerint eltávolítjuk a felhalmozódott fogkövet, lepolírozzuk a fogakról a szennyeződést. Alapból már ennek professzionális elvégzése sokat segít a mosoly esztétikáján, de itt még a természetes fogszín a meghatározó.
  Ha ezen Ön még változtatni szeretne, fehérebbnek szeretné látni fogait, akkor jön szóba a fehérítés, melynek elengedhetetlen feltétele a szükséges fogászati beavatkozások lefolytatása. Nyilván a tömések cseréjére a fehérítést követően kerül sor, de a fehérítés előtti beavatkozások a fog védelmének érdekében szükségesek.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fogkőeltavolitás/fehèritès melyik ad jobb eredmenyt
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft