Fogkőeltávolítás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11445 Reply
  Klaudia
  Vendég

  Jó napot Doktor!
  Ma voltam a körzeti fogorvosomnál fogkőleszedésen és csak később amikor haza értem vettem szemügyre közelebbről is az eredményt.Fehér csíkokat találtam a fogak szélén ,az íny mentén ahol az orvos végezte a fogkőleszedést.Ezek a „csíkok”, fehér vonalak eddig nem voltak ott.Rendszeresen mosom a fogam naponta 2x.Szénsavas üdítőket nem fogyasztok csak nagyon ritkán.A neten nem találtam rá választ,hogy mi lehet ez a jelenség.
  A kérdésem az,hogy el fog tűnni valaha ez a fehérség ami ennyire kitűnik a fogamon és hogy tulajdonképp minek köszönhető ez ?Kell e másképp kezelnem vagy ne is vegyek róla tudomást?
  Üdv,Klaudia

  #11484 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Klaudia!

  Előfordulhat, hogy ahol jellemzően lepedékes és fogköves a fog, ott könnyebben fellazul a zománc, és a fogkőleszedő műszer megkarcolja. Ilyen előfordulhat, de hogy ez történt e biztosan, csak személyes konzultáció során lehet mondani, látatlanban sajnos nem tudok többet mondani, látnom kellene, vagy akár egy képet elküldeni. Sajnos előfordulhat, hogy nem, vagy csak sok idő múlva fog eltűnni a csík. Üdvözlettel, Dr. Begazy Lőrinc

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogkőeltávolítás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft