Fogklipsz vagy vmi hasonló megoldás

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30500 Reply
  Benkovics Dóra
  Vendég

  Kedves Doktornő/Doktor Úr!

  Csírahiányban szenvedek, melynek a legláthatóbb nyoma elől a második metszőfogam mozgása, mely mára már addig haladt, hogy bármikor kieshet. Van már fogorvosom, elég sok mindent kell az implantátum előtt csinálni a fogaimmal, már minden kezelési terv megvan, Fogszabályozás, műtétek stb. Ezekkel nincs is gondom, csak az a gondom, hogy mire mindent el tudunk kezdeni az még pár hónap. A fogamnak pedig nincs annyi.

  Fiatal és hiú vagyok, és el sem tudom képzelni magam, hogy amíg nincs legalább fogszabályozóm, addig fog nélkül merészkedjek ki. Olvastam a klipsz megoldásról. Nekem ilyesmi kellene, minél előbb és minél jobb ideiglenes pár hónapos megoldás. Kérem segítsen valami tanáccsal, vagy, hogy Önöknél erre az ideiglenességre milyen lehetőségekből válogathatok.

  Előre is köszönöm!

  #30543 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dóra,
  Engedje meg, hogy megkérdezzem, nálunk történik a kezelése? Tőlünk kapott kezelési tervet és ajánlatot? Amennyiben igen, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére az ideiglenes esztétikai hiány megoldására. Egyéb esetben kérem a problémát kezelő orvosával egyeztetni szíveskedjen
  Ahogy olvasom kezelése és rehabilitációja komplex terápia része, ahol a fogászati kezelések sokasága jön szóba (implantáció, fogszabályozás, fogmegtartó kezelések stb), ilyen esetben a lehető legszerencsésebb, és biztosabb dolog, az Ön által választott szakorvossal történő konzultáció, és az esztétikai hiány megszüntetése. Nyilván van megoldás, akár egy klipsz, akár ideiglenes pótlás stb, viszont ennek megoldása mindenképp a tervet készítő fogorvos feladata.
  Üdözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogklipsz vagy vmi hasonló megoldás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft