fogíny

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21743 Reply
  László
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!
  Pár hónnappal ezelőtt egy gennyes pukli jelent meg az egyik fogam felett, kiderült, hogy elhalt az ideg így gyökérkezelésen menten keresztül. Viszont a múlt héten a kezelt fog felett egy kisebb pukli jelent meg újra és az ínyem is piros. Elképzelhető, hogy újra begyulladt vagy nem lett normálisan kitisztítva? Ill. Ön szerint mennyire van összefüggés, hogy amikor újra megjelent rá másnap egy kicsit rosszul lettem ugyanis nagyon megszédültem és azóta magas vérnyomásra utaló panaszaim vannak. Voltam háziorvosnál ott azt mondták, hogy lehet összefüggés. Köszönöm előre a választ.

  #21756 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves László!

  Egy elhalt fog gyökérkezelése azért nehezebb, mert régóta szaporodnak a baktériumok a területen, ennek következtében a csont és a gyökér csúcsában is történhet felszívódás. Sokszor kiújulhat a gyulladás. Ilyenkor újra lehet gyökérkezelni, vagy akár kiegészíteni a műveletet egy sebészi tisztítással. Nem gondolnám, hogy a vérnyomáskiugrás emiatt történt volna.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #21764 Reply
  Vancsa Lászlóné
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr!

  Az egész felső sor fogamon begyulladt az íny.
  Rendszeresen mosom a fogam, szájvizet használok.
  Mivel kezeljem, hogy elmúljon?

  #21767 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Vancsa Lászlóné!

  Érdemes megmutatni egy szakembernek, hogy az okát meg tudják találni a gyulladásnak. Ez számos dentálhigiénikust igénylő ok lehet pl. az íny alatti rejtett fogkő.

  Szeretettel várjuk!
  Üdvözlettel Sanoral Klinika

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: fogíny
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft