Foghúzás,fogklipsz,híd

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25226 Reply
  Réka
  Vendég

  Jóestét! Jövő héten megyek fogászatra ahol elméletileg kihúzzák a jobb metsző fogam és mellette lévő kismetsző fogamat is,egyszerre. Nagyon félek ezért utána néztem az ideiglenes kivehető klipszeknek,amíg a végleges híd el nem készül.Az érdekelne hogy ennyire elől a front zónában mennyire lesz feltűnő az ismerőseim körében hogy ott egy ideiglenes fog van és nem igazi,illetve hogy az ilyen klipszek mennyire tartósak,nem-e nehéz hozzá szokni és nem e okoz majd a hétköznapokban problémát. Előre is köszönöm.

  #25232 Reply
  Szalai Edina
  Vendég

  Szia!
  Hát a tapasztalatomat irom le hátha segítek.
  A clips ideiglenes, dehát nem használható nyilván évekig…az hogy mennyire lesz jo vagy tartos az függ a fogtechnikus ügyességétól, attól hogy te hogy tolerálod.
  Nekem amikor volt mondjuk én nagyon nehezen szoktam meg s raadasul ujra kelett csinalni mivel ugye a seb valtozik huzodik ossze stb…mar nem ugy illeszkedik…
  Egyebkent mikor huzas utan csinaltattam a masodikat az tokeletes volt smondta a doki hogy minel gyogyultabb a seb annal tokeletesebb lenyomatot lehet venni.
  Illetve friss sebre en nem is mertem s szabad ratenni!
  Nekem nagyon elethűen sikerűlt mondjuk nagyon draga is volt… A masodik😒
  Tesomnak eves kozben ugy mond leesett es majdnem lenyelte…
  Remelem tudtam segiteni!

  #25234 Reply
  Réka
  Vendég

  Szia!
  Köszönöm szépen,sokat segítettél vele. Az enyém is drága lesz,szóval bízom benne hogy élethűen fog sikerülni. Amikor a fogorvosomtól rákérdeztem azt a választ kaptam hogy 2-3 nap alatt el is készül. Sajnos pont jövőhéten esküvőre vagyok hivatalos,szóval megpróbálkozom majd a friss sebre feltenni,mert ez így pont rossz időzítés. Esetleg abban tudnál még nekem segíteni hogy te mennyi idő alatt szoktad meg,illetve hogy mennyire stabilan rögzült a fogaidhoz,illetve ha eszedbe jut bármi féle tanács akkor azt nagyon megköszönném! További szép napot!

  #25249 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Réka,
  A mai fogászatban már léteznek egyéb sokkal jobban funkcionáló megoldások az ideiglenes fogpótlások elkészítésére, melyet addig viselnek pácienseink, míg végleges fogműve el nem készül. A klipszet ritka esetben javasoljuk, ennél professzionálisabb akár rendelői megoldások is léteznek, melyek viselése egyszerű, könnyen szokható, esztétikus, és kitart a fogpótlás elkészítéséig.
  Üdvözlettel:

  #51159 Reply
  Kalász Anett
  Vendég

  Első 4 fog pótlására szolgáló klipsszel lehet e aludni?

  #51289 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anett!

  Nem javasoljuk a klipsszel való alvást, inkább távolítsa el lefekvéskor!

  Minden jót kívánunk! 🙂

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Foghúzás,fogklipsz,híd
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft