foghúzás utáni fájdalom.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24272 Reply
  Benkő Beáta
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Volt a felső fogsorban egy fèlrenőtt fogam közvetlenna szemfogam mellett a szájpadlás szèlèn.Nagyon zavart már mert ha az ètel bement a 2 fog közè nagyon nyomta az ìnyem ès egy picit már szuvas is volt .Elmentem a Dr .nőhöz ès kihúzta,nagyon nehezen jöttbki ezèrt vèste ,fúrta ,vègül egy kis reszelővel jött ki,de egy nagyon pici gyökèrdarab beletört,próbálta kiszedni de nem tudta.Azt mondta semmi gond nem fog fájni èsv,hogy kilökődik idővel magától.Márv5 napja hogy húzta a fogam eddig is fájt a helye de ma reggelre már borzasztó fájdalmam volt nyilalt a csontba valamint ilyen ègèsi fájdalom volt.Bevettem egy fájdalomcsillapìtót kicsit enyhült.
  Az lenne a kèrdèsem ,hogy a gyökèrdarabtól fájhat a helye vagy elmúlik ez a fájdalom majd? Esetleg menjek vissza a Dr nőhöz?
  Válaszát előre is köszönöm
  Tisztelettel: Beáta

  #24287 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Beáta,
  Tünetei egy ilyen mértékű beavatkozást követően nevezhetők normálisnak. A bent maradt „fogdarab” góc a szervezetben, javasoljuk annak eltávolítását. Amennyiben erősödnek fájdalmai, esetleg láza lesz, haladéktalanul keresse fel fogorvosát.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: foghúzás utáni fájdalom.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft