Foghuzas, arcureg nyilas?

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #26544 Reply
  Barni29
  Vendég

  Ma kihuztak 1 fogamat(leghatsot) es feltunt h ha csukot szajjal levegot elore fele fujom akkor mintha egy lyukon atmenne, utana neztem es olyant kaptam, hogy esetleg megnyilt az arcuregem, leteszteltem, ugy olvastam, hogy az orrom befogva fujjam az orromon a levegot es sipolnia vagy buborekolnia kell, nem sipol de ha erossebben fujom erzen ,hogy lemegy a szamba a levego.. nagy problema? Ha nem kezelik milyen kovetkezmenyei lehetnek? Esetleg ha begyogyul ra a seb akkor megoldodhat?

  #26549 Reply
  Barni29
  Vendég

  +++ mennyire problemas ha hetfon tudnam csak kezeltetni? Penteken volt kihuzva a fogam es ejjel vettem eszre, a nyilast viszont hetvegen nem dolgoznak, nem tul keso ugye Hetfon kezeltetni? Sajnos foghuzas utan az lrvos nem tesztelte le, hogy tortent e arcureg nyilas ami idegesito

  #26556 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Barni
  Javasolnám, hogy orvos lássa a sebet, és amennyiben az arcüreg valóban megnyit zárja azt. Nem szerencsés hétfőig várnia, hisz ez egyéb problémákhoz is vezethet. Ha módja van rá, keressen ügyeletes fogaszstot. Ha elérhető ön számára egy Fresh24Dental rendelő, 9-21 óra között állunk rendelkezésére meg hétvégén is.
  Üdvözlettel

  #26571 Reply
  Barni29
  Vendég

  Sajnos nincs lehetosegem ma fogaszatra menni, mivel kisvaros es nincs nyitva egy sem 🙁 nagyon veszes hetfoig varni?

  #26585 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Barni,
  Ezen beavatkozásnak azért van kiemelt jelentősége, hogy ne kerülhessen baktérium, vagy egyéb más dolog az arcüregbe. Legelőször orvos meg kell állapítsa, hogy valóban megnyílt e az arcüreg, és ha igen mihamarabb zárja azt.
  Üdvözlettel:

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Foghuzas, arcureg nyilas?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft