Foghúzás

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #43711 Reply
  Kitti
  Vendég

  Üdv!
  Olyan problémával fordulok önhöz múlt héten kiderült,hogy arcüreggyulladásom van a 26os fogamtól,a fogorvosom mindezt cáfolta,kifúrta a fogam 2 gyökért feltárt(első fúrásnál már kegyetlenül fajt ezért kertem injekciot..)egész éjjel nem bírtam aludni..(röntgen,FOG.látott) FOG.küldött szajsebeszetre ahol elmondták a fogorvos nem elég gyöker csúcsot tart fel s hiába is mondta,hogy volt már gyokerkezelve a fogam abba gyokertomes nem volt soha! Így ő is megerősítette,hogy a fogam miatt lett arcureggyulladasom!
  Na vissza terve a kérdésemre.. kihúzták a szajsebeszeten a fogam de viszont az nap este eléggé vérzett is(múlt hét pénteken lett kihúzva) szombaton azt vettem eszre,hogy ilyen nagy dudort érzek a kihúzott fog fölött és a mellette levő fogam felett.. ami kegyetlenül fajt és ma vissza mentem a szajsebeszetre azt mondtak h normális… de viszont nekem ettől olyan mintha gátolná a beszédem és se rá feküdni se hajolni nem tudok miatta mert lüktet és tényleg faj.. annyit mondtak,hogy várjak 1 hetet mert lehet elmúlik ha nem akkor megvágják… de viszont én ez miatt táppénzen vagyok és ha esetleg nem várom ki azt az 1 hetet hanem vissza megyek még a héten pénteken maga szerint fognak velem foglalkozni? Amikor hozza erek ilyen kemény és minimálisan éles.. válaszát előre is köszönöm!

  #43722 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kitti,
  Ilyen esetben soron kívüli kontrollvizsgálat javasolt, mely alkalommal a szakorvos tünetei és szájüregi státusza figyelembe vételével elvégzi a szükséges beavatkozást, esetleg elindít egy antibiotikus terápiát is
  Üdvözlettel:

  #43723 Reply
  Kitti
  Vendég

  Sajnos nem szedhetek semmi fele antibiotikumot mert 2 hete kihuztak a bölcsességfogam akkor kaptam a Dalacint 4×1 utána meg kaptam az Aktilt 2×1 és így a foghúzás után nem írhatták fel semmi gyógyszert..
  Mire számitsak? Fájdalmas lesz? Azt mondta nekem a doktor úr a szajsebeszeten,hogy ez nem szokott problémát okozni ez vagy elmúlik vagy nem… de nagyon félek…
  köszönöm a válaszát!😊

  #43752 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kitti,
  Ezen gyulladás kezelése elhúzódó folyamat, melyet szakorvosi utasítás és kontroll mellett végeznek. A szakrendelésen korrekt érzéstelenítés mellett a kezelés elvégezhető. Szakorvosa minden bizonnyal törekedni fog a lehető legkíméletesebb beavatkozásra.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Foghúzás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft