Foghíd

 • This topic has 4 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 6 years telt el by Kissné Novák Andrea.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27163 Reply
  Kissné Novák Andrea
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Doktorúr!
  Egy hete rakta fel a fogorvos a 8 tagból álló foghídamat.A legolcsóbbat készítette ami 16000Ft/db.Megmondom őszinén fogalmam sincs milyen,mert amikor elmentem hozzá ő csak annyit mmondott,hogy mennyibe kerülne.Én meg nem is kérdeztem mert annyira féltem a kezelésektől,hogy eszembe sem jutott kérdezni.Azért írok önnek,mert a híd utolsó fogamnál mintha a fém egy kicsit benyomódott volna kb.2 tűhegynyit a műanyag vagy kerámia szélénél.Mintha valamire ráharaptam volna,pedig inkább a másik oldalon eszek mert még szoknom kell.De igazából semmi olyat nem ettem ami kemény lett volna.Ön szerint vissza menjek vele a fogorvoshoz vagy ez normális dolog? A másik dolog amit kérdezni szeretnék,hogy a fogak közül a maradék ragasztót mivel tudnám leszedni?A 8 tagú a híd,de 4 helyen is maradt a fogak között ragasztó,az fogorvos nem szedte le rendesen.Nem szívesen mennék vissza a körzeti fogorvoshoz,de nem szeretném ha máris tönkre menne a foghídam.Ön szerint mit csináljak? Azt sem tudom mennyi garancia van rá.

  #27167 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea
  Okvetlen menjen vissza kezelőorvosához, jelezze problémáját és kérje a ragasztó eltávolítását.
  Üdvözlettel

  #27169 Reply
  Kissné Novák Andrea
  Vendég

  Köszönöm a válaszát! Mindenképp vissza megyek,de sajnos tudom,hogy hozzá teljesen felesleges!Ő mindenre csak legyint! Egyébként most kipróbáltam,ha a körmömet hozzá nyomom ahhoz a fémrészhez amiről írtam azis látszik rajta,pedig nem erősen csináltam.Egyébként ez egy lecsiszolt fogamon van,nem tudom ez számít-e valamit.

  #27177 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea,
  Garancia csak a munkát készítő orvosnál érvényesíthető.
  Üdvözlettel:

  #27182 Reply
  Kissné Novák Andrea
  Vendég

  A délelött folyamán elmentem a fogorvoshoz.Megnézte a foghídat,ő is látta a problémát.Vagyis csak szerintem probléma,szerinte nem.Nem sérült a híd,ne aggodalmaskodjak! Strapabíró nyugodtan legyek nem lesz vele probléma. Gondoltam,hogy ilyesmi lesz a válasza,mert legtöbbször ilyen.Majd meglátom mi lesz! Sajnos,ilyen fogorvosunk van!

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Foghíd
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft