foghiány

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #51437 Reply
  Jarmila
  Vendég

  Üdvözlöm!

  Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy van-e megoldás a következő problémára:
  eesett a koronám bal oldalon, felül. Elmentem fogorvoshoz, aki mondta (de egyértelmű is volt sajnos) hogy a korona alatt lévő két fog (második kisőrlő, első nagyőrlő) olyan állapotban van, hogy ki kell húzni, mert a röntgenen ciszta latszik a gyökereknél. Így azonban az a helyzet állt elő, hogy 4 fogam hiányzik egymás mellett. A két kisőrlő és a két nagyőrlő is. Utána a bölcsességfog meg van, azonban az annyira kicsi, hogy szinte beleolvad az ínybe, így ahhoz semmit nem lehet átmenetileg sem rögzíteni. Az elöl lévő jó fogakat pedig nem szeretné, hogy lecsiszoljuk (én sem).
  A húzással azonos időben az első kisőrlő és a második nagyőrlő helyére, implantátumot tett be a doktornő, aminek négy hónap lesz a beépülési ideje. Tervezte, hogy kapok valamilyen ideiglenes megoldást addig, de nem igen tud megfelelő, komfortos megoldást rá.
  Röntgen készült több is, de ha azt elkérem, akkor egyértelművé válik, hogy kételkedem a doktornő tudásában vagy a rendelő legmodernebb technológiájában és túl régóta járok hozzá, hogy ezzel megbántsam.
  A munkám olyan, hogy gyakran kell szerepelnem, tévéfelvételek, fotózások és napi szinten is sok emberrel kell beszélnem. Nagyon kellemetlen így lenni és szeretném tudni, hogy lehet e valamilyen megoldást találni erre néhány napon/héten belül.
  Köszönöm válaszát.

  #51446 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Jarmila!

  Látatlanban nem tudjuk Önnek megválaszolni a kérdést, de nagyon szívesen látjuk budai rendelőnkben, forduljon hozzánk bizalommal, implantációs és protetikai szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal állnak rendelkezésére a probléma megoldásában!

  Időpontfoglaláshoz hívja a +36 70 327 4682 telefonszámot, hétfőn 10-20 óráig, keddtől péntekig 8-20 óráig!

  Minden jót kívánunk! 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: foghiány
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft