Foggóc

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #39952 Reply
  Szabina
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Nekem olyan problémám lenne, hogy mióta szültem (lassan 2 éve) hónapról hónapra rosszabb és komolyabb rosszulléteim vannak. Mindenféle furcsa tünettel(testszerte, szerteágazó)
  Mindenféle orvosnál jártam már, laborok, kivizsgalasok, de nem jutottam előrébb.
  A tüneteim leginkább szív tünetek (vernyomas problémák, álomból arra ébredek hogy mafas a pulzusom (144),legevővétel problémák, folytonos légszomj, idegrendszeri problémák, szédülések, ájulás érzés stb stb.. De ez csak a negyede annak amik voltak es vannak velem!
  Időközben kiderult egy hisztamin intolerancia aminek szigorú dietajat tartom, még sem javulok. Vannak jobb es vannak olyan rossz korszakaim hogy azt érzem, haldoklom!
  Közben voltam panoráma röntgenen es ctn ahol kiderult, hogy van egy gocos fogam amiből pár éve letört a negyede. Ez a fogam időről időre fajdogal, vagy nagyon erősen belobban(begyullad), de a hisztamin intolerancia miatt nem vehetek be ra fájdalom csillapítót.
  A kérdésem az lenne, hogy valóban igaz, az, hogy gocos fog ennyire leterhelhet egy szervezetet?? Valóban csinálhat ilyen és ennél ilyesztőbb tüneteket?
  Alig várom hogy kihuzassam, de a koronavirus miatt most nem jutok el pedig most is borzalmasan faj 4.napja!
  Elképzelheto hogy ez áll a 2 éve tartó szenvedésem hátterében?
  Válaszát nagyon nagyon hálásan köszönöm!! Borzasztoan kétségbe vagyok esve!

  #40012 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Szabina
  A gócos fog okozhat egyéb tüneteket is, viszont a leírtak alapján problémája túlnyúlik a fogászati lehetőségeken. Ettől függetlenül okvetlen javasolnám az érintett fog vizsgálatát, és a szájüregi gócok megszüntetését
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Foggóc
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft