fogfelépítés

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #14118 Reply
  E. F.
  Vendég

  Pár napja az első két metszőfogamat (felsők) felépítette a fogorvos kompozit tömőanyagból. Beljebb álltak, mint a kismetszők. Az a problémám vele, hogy a -v és -f hangok kiejtése nehézkessé vált, mert megvastagodott a fog. Ezenkívül olyan érzésem van, mintha valami a két fogam közé ment volna (természetesen nem ment semmi, csak nagyon összeér a két fog) és feszül az íny. Összességében diszkomfortérzés az új fog viselése.
  Menjek vissza a fogorvoshoz, hogy alakítson rajta egy kicsit?

  #14130 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves EF!

  Igen érdemes lehet visszamenni az orvoshoz. Sajnos a tömőanyaggal felépített fognak kell egy mechanikai anyagvastagság, hogy stabil maradjon a felépítmény. Az orvos el fogja dönteni,. hogy lehet e még le venni belőle, hogy kényelmesebb legyen. Üdv, Vdent

  #14147 Reply
  erika
  Vendég

  Menyibe kerul a fogfelepites. Ugyan is ki vsn gyokerkezelve a hatso rago fog de az egyik oldala le tort.

  #14149 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Erika!
  Nálunk a fog felépítése kompozit tömőanyagból 8.000 ft-ba kerül. A nyitva tartásunk nyáron is folyamatos, szeretettel várunk, ha az ár megfelel.
  Üdv, Vdent

  #14409 Reply
  K. V.
  Vendég

  Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy milyen mértékben károsodott fogakat lehet kompozit tömőanyagból felépíteni? Például olyanokat is, amiket pont az utolsó pillanatban meg tudnak menteni vagy ilyenkor már koronát javasolnak? Köszönöm a válaszát!

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: fogfelépítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft