Fogfehérítés ill. Implantátum

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #47906 Reply
  Tibor
  Vendég

  Jó napot, szeretnék segítséget kérni önöktől hogy tudjam mire számíthatok a következő hónapokban, nagyon hálàs leszek ha tudnának pár kérdésemre választ adni. 🙁
  Először is szeretnék implantátumot illetve fogfehérítést, ha jól tájékozódtam akkor először érdemesebb a fogfehérítést alkalmazni mivelhogy tudjàk az implantátumot a meglévő fogaim színéhez készíteni, igaz ez? Ez lenne az első kérdésem. Második viszont a felső oldalsó gyökérkezelt metszőfogam helyére lenne az implantàtum viszont az eléggé érzékeny többszörös gyökérkezelés ellenére is( ezért szeretném kihúzatni), és az orvosi fogfehérítés nem okozna erősebb fájdalmat? Vagy gyökérkezelt fognál ez nem történhet meg? Vagy esetleg foghúzás után is ajánlott a fogfehérítés? Harmadik kérdésem ha adódna rossz fogam azt a fogfehérítés előtt meg kell csinálni vagy annak ellenére is lehet fehéríteni? Lényegében ezekkel nem vagyok tisztában és nem tudom melyiket érdemesebb, mert még nem volt részem egyikben sem.. És ennek a folyamatában szeretnék kérni, választ előre is köszönöm és szép napot.
  Üdv Tibor

  #47911 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Tibor!

  Fogfehérítést egészséges, vagy megfelelően helyreállított (gyökérkezelt, tömött) fogakon egyaránt lehetséges végezni. A beavatkozás előtt a fogakon felhalmozódott fogkő eltávolítása szükséges, illetve ha van kezeletlen szuvas foga, akkor azt is el kell látni.
  Amennyiben a korábbi gyökérkezelés eredménnyel járt, úgy gyökérkezelt fog esetében nem kell érzékenységre számítania a fogfehérítést követően sem.
  Minden jót kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogfehérítés ill. Implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft