Fogfehérítés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #18326 Reply
  Papp Gáborné
  Vendég

  Tisztelt Cím!

  Sok mindent hallottam a fogfehérítési módszerekről ( jót és rosszat egyaránt ), így még nem mertem kipróbálni egyiket sem. Érdeklődni szeretnék, milyen módszerek vannak és azoknak mik a mellékhatásai ( fájdalom, stb. )
  Felül legelöl az első két fogam kissé áttetsző. Úgy értem, felül tömött, aztán ahogyan halad lejjebb, egyre áttetszőbb. A többi fogam egyenletes.

  Köszönöm a válaszát előre is!

  Tisztelettel,
  Pappné Anita

  #18330 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Papp Gáborné!

  A fogfehérítésnek két nagy csoportja létezik. Az egyik az otthoni , a másik a fogászati rendelőben végzett kezelés. Az otthoni fehérítés történhet előregyártott méretű sínnel, valamint egyénileg lenyomat alapján készített sínnel. Ilyenkor éjszakára a sínbe helyezi a fogfehérítő anyagot, és az alvás közben fejti ki hatását 6-8 óra alatt. Ez maximum egy hétig végezhető.
  A rendelőben végzett kezelés esetén először egy fogorvos megvizsgálja a fogai állapotát, az esetlegesen megtalálható fogkövet eltávolítják, hogy az ne zavarja a fehérítő anyag hatását. Ezt követően az íny védelme mellett 3×8-10 percig fénnyel világítják a fogak felszínére felhelyezett fehérítő anyagot. Ez esetben az eredmény rögtön látható.
  A fehérítés okozhat egy ideiglenes érzékenységet (1-2 nap), melyet megfelelő fluoridos kezeléssel hamar át lehet vészelni. A foganyag maradandó károsodása nem következik be.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogfehérítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft