Fogfehérítés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30848 Reply
  Katinka
  Vendég

  Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy ha minden nap szódabikarbónával mosok fogat, esetleg citromos szódabikarbónával akkor az mennyire roncsolja a fogakat, fogzománcot? Köszönöm a válaszukat előre!!!!

  #30853 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Katinka
  Nem javasoljuk a mai szintű alkalmazását egyik módszernek sem. Az erős szemcsék károsítják a fogzománcot, ennek mértéke egyénenként változó
  Üdvözlettel

  #30857 Reply
  Béla
  Vendég

  Üdv!
  A napokban voltam fogorvosnál, aki megállapította, hogy mélyharapásom van, és a hátsó fogaim szerkezete nem a megfelelő helyzetben van (meglehetősen csálé). Tudom, hogy fogszabályzóra lesz szükségem, a kérdésem az, hogy ezekben az esetekben melyiket kell alkalmazni. Nem szívesen viselném a klasszikus fém fogszabályzót, de úgy tudom van lehetőség 3D nyomtatással előállított, ún. láthatatlan, kéthetente cserélhető fogszabályzóra. Amit még hallottam, az az a megoldás, hogy a fogszabályzót a fogak belső, nyelv felőli részére teszik. Elég fontos lenne számomra az a szempont, hogy láthatatlan legyen a fogszabályzó. Ebben az esetben alkalmazhatóak az általam említett típusok?
  Köszönettel,
  Béla

  #30864 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Béla
  Fogszabályozó kezeléseknél többféle eljárás közül választhatunk. Hagyományos, esztétikus es “láthatatlan” rendszerek állnak rendelkezésére, vannak belső fogivre ragasztható készülékek is. Latatlan nem tudjuk megítélni, hogy Önnek melyik lehetőséget javasoljuk.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogfehérítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft