fogfehérítés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #26341 Reply
  Fodor Virág
  Vendég

  Üdvözlöm!Fodor Virág Viktória vagyok(a közeljövőben(februárban) fogom betölteni a 15.-ik életévemet).Érdeklődni szeretnék főleg a fogfehérítéssel kapcsolatban.Szeretném megkérdezni,hogy milyen a fogakra kíméletes módszert tudnak ajánlani otthoni fogfehérítésre?(különböző fogfehérítő gélek kevésbé érdekelnek,inkább házi praktikák,és még mellettük esetleg a különböző fogkrémek érdekelnének)
  Jelenleg Signal fogkefét és Blendamed 3D White fogkrémet használok.Megfelelőek ezek a termékek?Esetleg van olyan termék amit kifejezetten nem ajánlanak,és ha nem ajánlanak,akkor miért?Illetve tudnának nekem ajánlani kíméletes házi praktikákat is ami segíthet?
  Illetve egy másik kevésbé fontos kérdésem,hogy a fogkő,amit már fogkefével nem tudok lemosni a fogaimról az csak fogászati úton eltávolítható?Milyen lehetőségek vannak ennek az eltávolítására?
  Illetve még egy kérdésem lenne,hogy önöknél a fentebb leírt problémákhoz milyen lehetőségek vannak,ami viszonylag pénztárcabarát is?
  Aktív emailcímem: diabarat69@citromail.hu
  Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszukat,és további nagyon szép napot kívánok önöknek.

  Tisztelettel,Fodor Virág Viktória

  #26352 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Virag
  Önnek felelősséggel nem ajánlanék fehérítő eljárásokat. Javaslom ehelyett a féléves fogászati kontrollokat, amelyeken szépen leszedik a fogkövét, lepolirozzák a fogai felszínét, ezzel is sokat lehet módosítani a fogszinen. EZt követően a fogorvos ajánl önnek személyre szabottan fogkrémet, fogkefét.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fogfehérítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft