Fogfehérítés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24738 Reply
  Mónika
  Vendég

  3 napja tettem fel a kérdést, de senki nem válaszolt… így újra felteszem:

  Tisztelt Doktor Úr/Hölgy!

  Szeretnék fogfehérítésre menni. A gond az, hogy a felső fogíven a két szemfogam kijjebb van, mint a többi fog, ami számomra nem zavaró és egészségügyi gondot sem okoz. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy így is elvégezhető a fehérítés? “Bele fog férni” a fogam abba a sínbe, amivel fehérítenek? Esetleg állítható méretű?
  A másik kérdésem pedig, hogy mi történik akkor, ha nem egyformán sárgulnak a fogaim? A metszőfogaim alul és felül is viszonylag fehérek, de a többi fogam 2-3 árnyalattal sárgább, azokat szeretném fehéríteni.

  Köszönettel, Mónika

  #24743 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mónika,
  Elnézését kérjük, a válasz véletlen elküldetlen maradt.
  A fogfehérítéshez tartozó sín, amennyiben ezt rendelőben készíti, személyre szabott, egy a fogívéről vett lenyomat alapján készül, így biztosan fedni fogja minden fogát.
  A fogak elszíneződése soha nem egyenletesen történik. Fogfehérítés előtt, mindenképpen ajánlatos egy átfogó dentálhigiénés kezelés, mely eltávolítja a fogkövet, és felpolírozza a fogfelszínt előkészítvén a fehérítésre.
  Már a depurálást követően jobban látható a fogak színei közötti különbség, és vélelmezhető a fehérítés utáni eredmény. Konzultáció alapján dönthető el az Ön számára legjobb megoldás. Javasolnám esetleg a rendelői fehérítést.
  Amennyiben ez sem eredményezi az Ön által elképzelt fogszínt, akkor egyéb megoldásokban kell gondolkodni.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogfehérítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft