Fogfehérítés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23252 Reply
  Piroska
  Vendég

  Tisztelt Válaszadó!

  Az utóbbi évben sikerült rendbetetetnem fogsoromat, de az orvosom az elso fogaim kiegyengetéséhez pótlóanyagot használt, a fogaim aktuális színárnyalatban. A fogsorom most egyenes, de nagyon bánt, hogy nem tudom, milyen módon tudnám elérni, hogy szép fehér is legyen. Ha jól tudom, az ultrahangos fehérítés csak a saját fogakat fehéríti, a pótlásokon nem változtat. Tudna tanácsolni valamilyen módszert, ami segíthetne? Köszönettel: Piroska

  #23265 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Piroska,
  Minden nemű fogfehérítés saját fogon eredményes, a fogművekre sajnos semmilyen hatása nincs.
  Ilyen esetekben a fizikai és diagnosztikai vizsgálat dönt a lehetőségekről . Ahogy olvasom, az első fogai „kiegyenesítéséhez” pótló anyagot használtak. Jó lenne tudni, hogy ez alatt mit ért, mert akár ezen „töméseket” le is lehet cserélni, vagy lehetőségként ott vannak a héjak.
  Amennyiben gondolja, fáradjon be egyik rendelőnkbe, ahol megnézzük konkrétan a lehetőségeket. Felmérjük fogászati állapotát, akkor látni fogjuk hol vannak a hidak, mivel lett pótolva az első fog, és milyen lehetőségünk van az Ön igényeinek megfelelő esztétikai munkákra, és konkrét árajánlatot is adunk.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogfehérítés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft