Fogfájás!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #33162 Reply
  Katalin
  Vendég

  Tisztelt Dr. Úr/Hölgy!

  Az után érdeklődnék,hogy Vasárnap óra (tehát5.napja) fáj a bal oldali felső fogam.Hátulról a második.
  Algoflexet szedtem rá akkor el múlt az érzés (nem szoktam gyógyszert szedni magas a fájdalom küszöböm.Ezt is birnám csak már zavar) Tegnap el mentem a körzeti fogorvoshoz. Rá nézett és meg állapította,hogy a fogammal semmi baj nincs,de be van gyulaldva az ínyem. Kitisztitotta és azt a tanácsot kaptam,hogy oitthon kezeljem magam. Fogselyem,listerine és alapos fogmosás ileltve fogkefével masszirozzam az ínyem. Hozzá teszem rendszeresen mosok fogat meg is dícsért,hogy amúgy szépek a fogaim.
  Én enyhe mnozgást érzek az érintett foggal kapcsolatban. Lehet,hogy csak beképzelem,de lehet csak a gyulladás lazitotta meg nem tudom. Én továbbra is azt érzem,hogy a fogam fáj. például rágásnál, vagy ha az alsó fogsorral össze érintem. Az lenen a kérdésem van e esetleg megoldás erre, mert nem tudom meddig leszek türelemmel ezzel a napi szintű tompa fájdalommal. A fogamat sem szeretném el veszteni…pedig olvastam,hogy az is lehet a vége..Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

  Üdvözlettel B.B. Katalin

  #33176 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Katalin.
  Diagnosztikai vizsgálatot javasolnék. Levelében nem említi, hogy történt e, így ennek lefolytatása szükséges. Ezt követően határozható meg, hogy panaszát valóban a iny gyulladása, vagy esetleg a fogbél érintettsége okozza.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogfájás!
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft