Fogfájás

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25130 Reply
  Szatmári Fanni
  Vendég

  Tiszelt doktor úr/nő!
  Alsó felső rögzített fogszabályzóm van lassan 3 hete, és most az alsó fogsoromban érzek erősebb fájdalmat, amit az utóbbi időben nem tapasztaltam. Ez minek lehet az oka? És ez természetes?
  Előre is köszönöm a választ.
  Üdvözlettel :Szatmári Fanni

  #25147 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Fanni,
  Volt mostanában állítás? Elképzelhető, hogy a fogak mozgatása okoz ilyen tünetet, de az is lehet, hogy az egyik foggyökér gyulladt be. Érdemes lenne kontrollvizsgálatra jelentkeznie, panoráma röntgent készíttetnie, és ha megvan a probléma forrása, és ha szükséges akkor megkezdeni a terápiát.
  Üdvözlettel:

  #25150 Reply
  Szatmári Fanni
  Vendég

  Köszönöm szépen a választ, hát az baj, hogy azt vettem észre, hogy a fent lévő 3-as fogam ami mind a 2 oldalon eléggé fejjebb volt, és ahogy hozza le a fogszabályzó, úgy mintha kerdene rácsúszni a mellette lévő fogamra. Még nem volt eddig állítás, 17-ére van időpontom. Lehet, hogy az okozza a fájdalmat, hogy az enyhén rácsúszott fog a másikat nyomja?

  #25151 Reply
  Szatmári Fanni
  Vendég

  *most szerencsére az alsó fogsoromon nagyon minimális a fájdalom, de ez most nagyon zavaró

  #25155 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Fanni,
  A fog mozgása okoz ilyen fájdalmat, de ennek konkrét meghatározása szakorvosi feladat. A kontroll egy hét múlva lesz, ha a fájdalom nem csillapszik javaslok soron kívüli ellenőrzést.
  ÜDvözlettel:

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Fogfájás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft