Fogeltávolítás után panaszok

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22508 Reply
  Edina
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

  Hétfőn este távolítottak el bölcsesség fogamat. Duomox gyógyszert kaptam , kedd reggel óta szedem. Nagyon meg van dagadva az arcom, a garatot rész is érzékeny, gyulladt. Ma délelőtt hányingerem lett, puffadok, szekletem laza, de meg nem hasmenéses. Hastajon bizsergest éreztem és nehezebben kaptam levegőt, gyengeséget éreztem. Korábban pánikbeteg voltam, pánikrohamhoz hasonló volt a rosszullét. Sajnos nem érem el a fogorvosomat telefonon. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása vagy esetleg normális fogeltavolitas után (letört bölcsesség fog volt, nem sima húzás) köszönöm válaszát!

  #22517 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Edina,
  Amiket leír, azok alapján én inkább megnyutatnám. Egyenlőre nem látom okát az aggodalomnak. A bölcsességfog eltávolítása után előforduló tüneteket tapasztal. A fogeltávolítást követő 3 nap a legnehezebb, melyet most Ön is érez.
  Az antibiotikum mellé javasolnék valamilyen probiotikumot, (normaflore, lactív), mert úgy tűnik számomra, hogy ennek a kellemetlen mellékhatását viseli (hasmenés, gyomorpanaszok).
  Amig nyelési nehézséget nem tapasztal, addig a leírtak alapján nem kell aggódnia. A gyógyszert javallat szerint tovább kell szednie, némi probiotikummal kísérve.
  Jobbulást Önnek

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogeltávolítás után panaszok
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft