Fogciszták

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #26660 Reply
  Bettina
  Vendég

  Kedves Doktor Ùr/Nö!

  Újra küldöm a kérdésem mivel az elözönél elrontottam és nem sikerült a képet elküldeni. Fiatalon sajnos rendszeres problémákkal küzdök. Évek óta sajnos majdnem minden hónapban voltam fogorvosnál. Jelenleg külföldön élek és négy darab cisztám van. Ezek a múlt évben alakultak ki. Az itteni fogorvos már kihúzott egy hátsót és tervezi a másik 4 kihúzását is. A gyógyulás után lehet implantátumot beültetni addig viszont részleges protézissel kellene élnem. Az interneten olvastam a lézeres fogciszta eltávolításról. Megnézné kérem a röntgenen, hogy ez lehetséges e? Itt küldöm a linket.

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?

  Ezen a linken megtalálja a képet! Nagyon köszönöm! Ez minden reményem!

  Tisztelettel,
  Bettina

  #26661 Reply
  Bettina
  Vendég
  #26669 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bettina
  Innen képet letölteni nem áll módunkban. Korábban megküldött elérhetőségünkre várjuk a felvétel megküldését
  Üdvözlettel

  #26755 Reply
  Beáta
  Vendég

  Tisztelt Doktor ÚR! Azzal a problémával fordulok önhöz,hogy kb egy fél éve mütötték a fogamat cisztával.A mütét után nem volt semmi gond.Aztán most kb három hónapja érzek a felsö fogsoromba nyomás érzetet.Voltam fogászati rontgenen ott nem találtak semmi elváltozást. Aztán voltam fogorvosi vizsgálaton ott sem láttak semmi elváltozást,vagy hogy valamelyik fogammal probléma lenne.De ez a nyomás a mai napig is tart és nagyon zavaró ,amit nem tudok hova tenni.Hova tudnék fordúlni és milyen vizsgálatokat javasolnak a problémámra.Válaszát elóre is köszönöm.

  #26763 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Beáta,
  Fogászati CT vizsgálatot javasolnék, majd ennek kiértékelését követően lehet felállítani a diagnózist, és meghatározni a szükséges kezelést.
  Üdvözlettel

  #26766 Reply
  Beáta
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr! Köszönöm a választ azzal kapcsolatban, hogy javasolta nekem a fogászati ct vizsgálatot. Kérem segítsen még abban hogy hol tudnám elvégeztetni minnél hamarabb. Köszönöm a mielőbbi válaszát.

  #26776 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Beáta
  Lakóhely szerint kell keresnie kifejezetten a fogászati CT vizsgálatot végző centrumot. Ilyen pl a VIP dental röntgen centrum.
  Üdvözlettel

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Fogciszták
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft