fogászati implantátum

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32812 Reply
  Varró Attila
  Vendég

  Tisztelt Doktornő/Úr!
  Sajnos nekem az összes fogam tönkre ment, ezért szeretném pótolni azokat. Ehhez először is ki kellene szedni a bent lévő töveket ( kb.: 15 db). Tudom, hogy ez nem egyszerű és félek is tőle., de nem halogathatom tovább. Azt is tudom, hogy nehéz a kérésemre válaszolni, de kérhetnék egy körül-belüli árajánlatot, hogy mennyibe kerülne a bent lévő fogak, tövek eltávolítása és teljes műfogsor készítése? (+ egyéb költségek: pl.: röntgen, orvosi munkadíj, stb)

  Várom válaszukat.

  Tisztelettel,
  Varró Attila

  #32820 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Attila
  Kérjük a pontosság kedvéért vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a +36706388583-as telefonszámon. Egyeztetve a részleteket, kollégánk igyekszik kérdéseire válaszolni
  Üdvözlettel

  #32879 Reply
  József
  Vendég

  T. Cím ! 82 éves vagyok, felsö körhidamat 2 implantátum és saját gyökerek az alsò körhidat saját gyökerek rögzítik. Motoros fogkefét használok kérdésem hogy van-e értelme áttérnem szònikus vagy ultrahangos fogkefére. Ha igen, melyiket ajànlanàk ? Tisztelettel József

  #32881 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves József!

  Véleményünk és saját tapasztalatunk szerint jelenleg a szónikus fogkefék teszik lehetővé a leghatékonyabb tisztítást – magas percenkénti rezgésszámuk által kiváló lepedékeltávolító tulajdonsággal rendelkeznek, használatuk még a kevésbé gyakorlott kezekben is igen egyszerű.
  Ha fogkefeváltás előtt áll, mi a szónikus fogkefét javasolnánk, azonban az Ön által jelenleg használt oszcilláló-pulzáló tisztítást végző elektromos fogkefe is jó szolgálatot tesz, amíg nem vásárol új készüléket.

  Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! 🙂

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: fogászati implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft