Fogászati híd

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #43811 Reply
  Tamás Kiss
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Két hete egy hidat cementeztek fel véglegesre. Sajnos egy kicsit mozog azonban. Az orvosom azt mondta, hogy az egyik tartó pillér fognak van egy kis saját mozgása ez ennek az oka. Mivel a gyökere kicsi.( Egy gyökér kezelt fog egyébként)
  Az lenne a kérdésem hogy lesz ennek hosszú távú következménye hogy kicsit mozog a híd? Nem kellett volna még egy fogat bevonni a hidba ha ez így van?
  Az orvosom szerint nem lesz semmi gond de én kicsit bizonytalan vagyok ennek ellenére.
  Köszönöm megtisztelő válaszát.
  Tamás

  #43983 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Tamás
  A fogsornak, amennyiben az rögzített, nem szabad mozognia. Okvetlen érdemes lenne tovább vizsgálni ennek okát. További véleményezést esetének csak vizsgálatot követően adhatunk Önnek, így amennyiben úgy érzi, kollegáim állnak rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

  #44103 Reply
  Farkas Mariann
  Vendég

  Érdekel hogy ha 3fog hianyzik elől de van mellette fog mind kettő oldalon lehetne e hidat rakni?mert borzasztó kényelmetlen a be rakós ki vevős fog.

  #44135 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mariann,
  A lehetőségeket vizsgálatokat követően tudjuk önnek megválaszolni. 3 fog hiányánál mérlegelendő, hogy a hídpótlás fogja e viselni a terhelést. Többnyire 5 tagú híd készítése ilyen paraméterekkel nem megfelelő, javasolnám inkább a fogbeültetést.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fogászati híd
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft