Fog korona leesik

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21902 Reply
  Hasulyó Anna
  Vendég

  Tisztelt Dr Nő.

  2 napja jártam a fogorvosomnál, aki tett fel fogkoronát a felső oldalsó metszőfogamra. A baj az hogy már le is esett. Nem lehet ezt valahogy fixebben oda rögzíteni? mert ezzel hogy ragasztjuk csak állandóan le fog esni hogy én érzem.
  milyen megoldások vannak erre?
  Előre is köszönöm válaszát.

  #21911 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Anna!

  Ha végleges ragasztóval rögzítették, és többedjére esett le, akkor a fogcsonk alakja és mérete nem megfelelő, változtatni kell rajta, és új koronát készíteni. Ha első alkalom volt, újra vissza kell ragasztani, gyakran csak valami ragasztó- vagy keverési hiba okozza.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #27259 Reply
  Tamás
  Vendég

  Tisztelt Doktor Nő és kedves kérdező!
  Én úgy gondolom hogy az egészségügyben olyan, mint hibázás, egy teljesen kizárt dolog.
  Tudom, emberek vagyunk, de olyan fatális hibák elő sem fordulhatnak hogy rosszul keverik ki a ragasztóanyagot, nem lett jó a korona – híd, stb. Ez nem más mint nem odafigyelés és hanyagság. Aki ilyen hibákat elkövet, az ne válassza ezt a pályát, vagy igen is a tőle telhető legnagyobb odaadással és szakértelemmel korrigálja a hibát, természetesen mindazonáltal, hogy a páciens a garanciális feltételeket 100%-ban élvezze. Mindemellett a fizetésekhez képest sajnos horror áron dolgoznak a fogorvosok, személy szerint nekem 4 tagból álló frontfogi híd kellett, „mezei” de ügyes fogorvosnál csináltattam, így is egy havi fizetésem ráment. Hát még ha neves, mindenhol reklámozott fogorvoshoz mentem volna. 4 hónap eltelt a ragasztás óta és elkezdett mozogni a híd. Kényelmes, kivételesen gyönyörű munka, de mégis. A fogorvosom viszont azt mondta hogy amennyiben problémát észlelek, azonnal menjek vissza. Úgy gondolom ez a korrekt hozzáállás.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Fog korona leesik
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft