Fog húzás

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40207 Reply
  Nemeth Zsofia
  Vendég

  Jó napot ! Gyulladt az egyik fogam , le is van törve.
  Kaptam aktil duót ra , ha lentebb ment a gyulladás húzás ra kerül a sor .
  Nagyon felek maga a fájdalom ért ettől, ezügyben kérnek egy kis “megnyugtatást” hogy az erzestelenito hatására nem érzek majd semmit .
  Köszönöm

  #40221 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsófia
  Amennyiben a gyulladás uralható a fog teljesen fájdalommentesen eltávolítható.
  Üdvözlettel

  #40256 Reply
  Judit
  Vendég

  Üdvözlöm, 2 héttel ezelőtt kihúzták a gyökérkezelt eltört jobb felső 5ös fogamat. Pár napja vettem észre, hogy a mellette lévő 4es fog elkezdett a hidegre érzékennyé válni. Hideg étel vagy ital fogyasztásakor a másodperc tizedéig tartó hirtelen pattanó fájdalmat érzek. Ezen kívül kissé megduzzadt az íny is. Lehet összefüggés a foghúzás és az érzékenység között? Válaszát előre is köszönöm.

  #40281 Reply
  Szandi
  Vendég

  Kedves kérdező.
  Hogy ment a foghúzás? Ugyanabban a cipőben járok én is aktil duot szedek mert gyulladt a bolcsessegfogam. Neked sikerült erzesteleniteni? Én is nagyon félek tőle.
  Köszönöm ha válaszolsz 😊

  #40291 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Judit
  Lehet összefüggés a fogeltávolítást követő érzékenység kialakulásában, viszont az ok vizsgálandó. Gyakoribb, hogy a mellette levő fog panaszossága önálló probléma, melynek kezelése szükséges.
  Üdvözlettel

  #40293 Reply
  Éva
  Vendég

  Üdvözlöm!Foghúzáson estem át minden probléma nélkül még begyulladva sem volt de visszont másnapra begyulladt ugyanis fáj az állkapcsom is és a mellette lévő egészségesnek tünő fogam is. Szedek rá Xiloxot és Corsodylal öblögetem. Az lenne a kérdésem szükséges visszamennem vizsgálatra vagy elegendő a gyógyszeres kezelés illetve az öblögetés? Köszönöm válaszát!

  #40307 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Éva
  Okvetlen orvosi kontroll szükséges, a csonthártya gyulladás egy elhúzódó, kezelést és kontrollálást igénylő folyamat, mely a megfelelő kezelés hiányában további problémákhoz vezehet.
  Üdvözlettel:

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Fog húzás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft