Fog gyökér rezekcio

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24370 Reply
  Anna
  Vendég

  GTisztelt Dr Ur gyökérmütétem nem sikerült négyhónapra rvissza jött a gyulladás.Most januárban kihuzták a fogam ,de a gyökerénél a duzzanat nem mult el.nyomást érzek benne a mai napig ,pedig már a mellette lévő gyökérkezelt fohamat is kihuzták.Még akkor sem voltam panasz mentes .Aztán a szájsebészeten kitisztítottak a frissen huzott fogam helyet.De a mütött foham helye meg mindig nyomas érzékeny bolt ,de a ct sem mutatott semmit .Aztán mégis megvágták az inyem és jodos csikot raktak bele,eltelt 4 hét,és még mindigfájt.Áztán megnyitották a mütött fogam helyét,ez volt 1 hete de ugyan ugyan ugy a mütéti vágás helyen ott a duzzanat és nyomás érzékeny .Az állcsontom fáj és forroság érzet van benne Kérem segítsen milehet a probléma ,vagy hol kapok segitsêget mert levan szedve a koronám is.Addig meg nem csináljak a fogam mig nem gyógyul meg .Előre is köszönöm a segitséget.

  #24376 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Anna,
  A leírtak alapján sajnos nem tudok konkrét véleményt mondani. Ehhez diagnosztikai és fizikai vizsgálatra is szükség lenne.
  Ami a leírtakból kiderül, hogy az érintett terület sok beavatkozáson esett át, gyógyulásra idő nem igazán volt a beavatkozások között. Lehet célszerű lenne jelenleg egy antibiotikus kezelés és a terület pihentetése.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fog gyökér rezekcio
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft