Fog fehérítése

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16005 Reply
  Adam96
  Vendég

  Üdvözlőm lenne még egy olyan kérdésem hogy sokat olvastam a fogfehérítéssel kapcsolatban az otthoni kezelésről pontosabban az aktív szénnel való fehérítésről szeretném kérdezni hogy mit gondol lehet vele eredmény elérni és akkár egy árnyalattal is, (nem annyira van elszíneződve a fogaim) és érdekelne hogy esetkeg van valami veszélye ennek a „kezelésnek” ( esetleg a meglévő töméseket beszínezheti?) vagy más károsító hatása lehet?

  És még azt szeretném megtudni hogy mit gondol ez ügyben h nemrég volt fogkő eltávolítás a felső rágó fogaimnál, és a kezelés otta kicsit érzékeny az íny körűl akár fogmosáskor vagy ha a nyelvemmel oda „nyúlok” de a mindennapos dolgaimban nem zavar fáj csak ha piszkálom érzékennyebb mint az előtt, ez okozhatja a kezelés vagy esetleg érdemes egy panoráma röntgenre elmennem esetleges gyúladás kízárása érdekében? A fogorfosomat is megkérdeztem ez ügyben és ő nem láttot bármi féle elváltozást…

  Előre is köszönöm

  #16056 Reply

  Kedves Adam96!

  A fogkőeltávolítás után tapasztalható fokozott érzékenység normális jelenségnek tekintendő! Különböző érzékenységet csökkentő fogkrémek használata jelentősen javítja a helyzetet!
  A fogfehérítéssel kapcsolatban mindenképp rendelői vagy fogorvos által az Ön számára kiválasztott rendszer alkalmazását javasoljuk!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fog fehérítése
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft