Fog ès înyfàjdalom.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21993 Reply
  Kozàk Renàta
  Vendég

  Jóestèt.
  Kèt problèmàval is keresnèm önöket. Masfel hèt mulva megyek fogorvoshoz, mikor az embernek faj a foga az nagyon hosszú idö.
  Az egyik problèmàm es ez visszatèrő az h bal oldalt leghàtul lent par hete folyamatosan faj az ínyem. Legutobb egy eve jött elő ugyanez, par het utan el is mult. De egyre kibirhatatlnabb a fajdalom. Mitöl lehet? Mert semmit nem latok ami fajhatna.
  A masik problémam hogy volt egy lyukas fogam, jo nagy lyukkal. Mondta a doki h tömès utan ha sajog par napig az termèszetes de elfog mulni. Azota mar eltelt tobb mint kèt hèt es folyamatosan sajog, lüktet, erzekenY hidegre melegre es neha ugy erzem h az a fogam ki is emelkedik mikor osszezarnàm a szàm. Rosszul lett vna betömve?
  Köszönöm a valaszt, es tudnanal tanacsolni vmit h ezt a par napot amig megyek fogorvoshoz h birhatnàm ki fàjdalom mentesen?

  #22011 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Renáta!

  A bal alsó ínyfájdalom lehet egy ki nem nőtt bölcsességfog miatt. Ezt egy panoráma röntgennel könnyedén meg lehet nézni.
  A másik fog esetében az történhetett, hogy begyulladt a fogbél. Hogy ez visszafordítható-e , egy alapos vizsgálattal lehet megállapítani.
  Javaslom, hogy nyugodtan szedjen fájdalomcsillapítót. Ha napi többet be kell venni, akkor váltogassa a különböző hatóanyagokat.
  Mindkét probléma könnyen gyógyítható.

  Szeretettel várjuk!
  Üdvözlettel Sanoral Klinika

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fog ès înyfàjdalom.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft