fog érintkezési probléma kiderítése otthon?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #26339 Reply
  Karesz
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Szerencsére a korábban említett gyökérkezelős problémám megoldódott viszont egy másik problémám nem akar megoldódni és eléggé kellemetlen.
  A lenti 6 és 7-es fog egyszerűen magasnak tűnik és még megállapítani is nehéz hogy melyik nem jó. Bár egyre inkább úgy érzem hogy a felső 6-os fog fogam belső éle ütközik az alsó 6-os közepébe és eléggé kényelmetlen hogy ott sokkal hamarabb összeér a fogam.(kíváncsiságból amikor egy papír csíkra ráharaptam a felső fog két ponton lyukasztotta át a papír) A fogorvosom pedig már több alkalommal alakítgatta volna ezt a dolgot de mindig az alsóból csiszolt le és a probléma nem akar megszűnni és már kellemetlen szóba hoznom. Ön szerint ha rendelnél ilyen artikulációs papírt akkor otthon kideríthetném hogy melyik ponton magas az egyik tömés? Mivel két hét múlva kell visszamennem és jó lenne valamit kitalálni erre a problémára.
  Még annyit hozzátennék hogy valamiért alvás után nem érződik ez a magasság különbség inkább csak ahogy telik az idő és használva vannak azok a fogak utána lesz egyre kellemetlenebb.

  Köszönöm szépen a segítséget!

  #26347 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Karesz
  Bízza ezt fogorvosára. Jelezze a problémát, o pontosan tudja egy ráharapásnál mit is kell látnia, de termeszeteeen sokat segíthet ön is, amennyiben van ötlete a problémás fogat illetően
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fog érintkezési probléma kiderítése otthon?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft