fémmentes cirkon korona

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32002 Reply
  Laci
  Vendég

  Tiszteletem Dr. Úr!
  Kb. 2 hónapja,(2018. november) kaptam Cirkonium fémmentes koronát.
  Amióta megvannak nagyon odafigyelek a fogápolásra.
  Nagyon minimális a cukor es a savas dolgok bevitele, napi 2x mosok fogat, fogselyemmel is tisztitom és listerinnel öblitek.
  Tegnap eszrevettem a egy 3 tagu hid elso es masodik foga közt egy pici, de észrevehetö repedés szerüséget. Kétlem hogy lyukas. lenne, nagyon ugy néz ki hogy valamiért megrepedt.
  Nagyon idegesit hogy kifizettem 7 fémmentes cirkonium koronára 539.000 forintot és lehet hogy át lettem verve és nem azt kaptam amit kértem…
  Mielött idegbajt kapnék , szeretném megkérni hogy legyenszives megmondani hogy a cirkonium fémmentes korona ha megreped, alatta feketes ezüstös szinü fémet kell elképzelni vagy fogsziü valamit? Fogaim nem fájnak , panasz nincs, csak esztétikai probléma és a lehetöség arra hogy palimadárnak néztek és lehet hogy kiforgattak a vagyonombol.
  Várom mihamarabbi válaszát! Nagyon köszönöm. Laci

  #32012 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Laci,
  A cirkonium korona alapvetően teljes egészében fog színű, mely alatt a váz is értendő. A fémkerámia korona esetében kerül a fémvázra porcelán leplezés, melynek sérülése esetén a váz láthatóvá válik. Cirkon koronával kapcsolatosan ilyen tapasztalatunk nincs, a legerősebb és legesztetikusabb, fémmentes pótlás, melyet a fogászat napjainkban alkalmaz.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fémmentes cirkon korona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft