Felnőtt fogszabályozással kapcs.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #41799 Reply
  Andi
  Vendég

  Tisztelt doktor ur/no!
  Kulfoldon kezdtem el a szabalyzast, es a mostani helyzetben amikor plexi es maszk gatolja a beszed ertest, nem ertettem nehol, h mit mondott az orvos. Masodik alkalommal voltam nala, megkaptam az also keszuleket is. Ket kek szinu “gumót” tett az also fogsorom ket-ket rago fogara, amitol nem tudom zarni a fogaimat. Nagyon kellemetlen erzes, azt szeretnem kerdezni, h ez mennyi ideig szokott bent lenni? Tovabba a fogaim erzekenyek, nehol nagyon, es ez nem mult el egy het alatt az idopontom utan ugy, mint hittem. Erre azt mondta az orvos, h normalis. Valoban igaz ez? Az egesz szabalyozas alatt ennyire erzekenyek/fajoak lesznek a fogaim vajon? Miutan vege a kezelesnek, ez az erzekenyseg altalaban mennyi ideig szokott megmaradni a pacienseknel? Nagyon orulnek neki ha valaszolna nekem..
  Elore is koszonom szepen ha tud segiteni ezekben a kerdesekben annak ellenere, h nem onoknel van a kezelesem!
  Tisztelettel,
  Andi

  #41841 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Andrea
  Nem ismervén a kezelési tervet, és az alkalmazott eljárást nem tudunk önnek érdemben szakorvosa helyett tájékoztatást adni. A jelen helyzetre való tekintettel javaslom írjon kezelőorvosának e-mailt vagy vegye fel vele telefonon a kapcsolatot, biztos vagyok benne készséggel elmagyarázza önnek a kezelés jelen állását.
  Általánosságban az érzékenység valóban normális. Ahogyan a fogak mozdulnak jelentkezik érzékenység, melynek pár nap alatt normalizálódnia kell.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Felnőtt fogszabályozással kapcs.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft