Fehér folt a szamban

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #39697 Reply
  Takács tibor
  Vendég

  Üdvözletem. A nyelvem fehéres lepedék található és a nyelvem alatt két fehér csíkok. A számban a az utolsó fog után mindkett oldalon fehér folt található. Mi lehet ez? Köszönöm.

  #39709 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Tibor
  A nyelven és alatta található fehér lepedék normális. Előfordul bárkinél, kezelést a legtöbb esetben nem igényel. Óvatos fogkefés tisztítása a területnek lehetséges. A hátsó fogaknál jelentkező fehér foltok is gyakran előfordulnak, mely a rágás során kialakuló nyálkahártya sérülés védekező mechanizmusa miatt alakul ki.
  Ellátást nem igényelnek, ugyanakkor a vészhelyzet elteltével javaslom konzultáljon kezelőorvosával.
  Üdvözlettel:

  #39803 Reply
  Seres Sándornè
  Vendég

  Üdvözletem!kb.két hete jobb oldalon az alsó ínyemen fehér, gyufafejnyi, kemény csontszerűség keletkezett. Ma voltam röntgenen.dg:csontkontúrok épek, ķóros csontszerkezeti eltérés nem látható. Nem tudom mi ez,de felvan dagadva és fáj az álkapcsom és a nyaki nyirokcsomók. Köszönöm vâlaszát!

  #39918 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Seres Sándorné
  A leírt információ nagyon kevés a probléma meghatározásához. A panaszait figyelembe véve javasolnám a szakorvosi ellátás igénybevételét. A duzzanat és fájdalom csillapítása, annak vizsgálata a jelen körülmények között is kivitelezhető
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fehér folt a szamban
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft