Fájdalomcsillapító

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25698 Reply
  Németh zsolt
  Vendég

  Tisztelt Dr úr/nő

  Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi okozza, hogy az érzéstelenitő nem hat? Ha be adjak van hogy 4-5 ultracaint csak az első hat az is max 20 percig utana úgy fáj, hogy majd ki ugrom a székből. Sajnos egy komolyabb beavatkozás sorozatot kell csinálni 4 gyökérkezelés. Mert valami oknál fogva melynek okára nem jöttek rá a fogaim egy hónap leforgása alatt teljesen tönkre mentek.
  Előre is köszönöm válaszát!

  #25708 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsolt,
  Egy kiterjedt gyulladás nehezíti az elérzéstelenítést. Ilyenkor szóba jöhet az antibiotikus terápia, megelőzve a kezeléseket, vagy egyéb érzéstelenítő alkalmazása.
  A diagnózis konkrét meghatározásához, fogászati CT vizsgálatot javaslok, mely a legrészletgazdagabb diagnosztikai eszköz napjainkban, sokkal pontosabb és precízebb, mint a panoráma rtg, ezáltal könnyebben meghatározható a gyulladás mértéke is.
  Üdvözlettel:

  #25713 Reply
  Németh zsolt
  Vendég

  Tisztelt Dr úr/nő

  Szerencsére gyulladás az nincsen igazság szerint alapból nem is fájt csak elkezdett le morzsálódni a fogam ezért koronát raknak fel. Már töbszőr próbáltuk valahogy le érzésteleníteni de sajnos maximum 20 percre jártunk sikerrel. Korona nélkül fáj csak 1-2 vagyis inkabb érzékeny.

  #25740 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsolt,
  Javasolnék egy állapotfelmérést, és konzultációt. Amennyiben gondolja, örömmel állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Fájdalomcsillapító
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft