fájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25222 Reply
  Lakatos Mónika
  Vendég

  Olyan 1,5 hónapja az bal felső 3 fogamba egy csspot tett a fogorvosom,maj erre egy koronát tett.Előzóleg már ez egy gyökér kezelt fog volt.Kezdett elbhslni majd letört.Igy került bele a csap és rá a korona.De a korona feltevések után 1-2 héttel fájni kezdett s fogam.Nem tudtam eldönteni,hogy a korona vagy az évekkel azelőtt feltett híd alatt fáj a fogam.Egx hétig szedtem a Cataflam tabletat.Csinaltattam egy panoráma rtg-t,de a doktornő nem lát rajta semmit.Viszont azóta a bal oldalon az orromnàl nyomásra érzékeny és fàj.A fogam körül az inyem erzrkeny.Mit tudnék csinálni? Lehet ez a feltett csap miatt? Most egy híd felrskàsàhoz meg 2 csapot kéne feltennie az orvosnak.

  #25240 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Mónika,
  A pótlások elkészítésekor a pillérfogak stabilitásának nagyon nagy szerepe van. A fogászaton mindíg törekszünk arra, hogy ezen fogakat a lehető legjobban készítsük elő egy fogpótlás megtartására.
  Javasolnék egy CT diagnosztikai vizsgálatot, mely sokkal részletgazdagabb diagnosztikai eszköz, mint a röntgen, és egyértelműen behatárolható módon mutat rá a problémára. A csap önmagában nem okoz ilyen problémát, vizsgálni kell a többi fogat, és foggyökeret, majd a diagnosztikát követően a célzott terápiát.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft