Estére fogkrém + fogmosás utáni szájöblítés?

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23937 Reply
  Patus Zsolt
  Vendég

  Kedves Hölgyem/Uram!

  A következő két dologban szeretném kérni szíves segítségét:
  1. Először is az iránt érdeklődnék, hogy estére (vacsora utánra, lefekvés előttre) tudna ajánlani esetleg valamilyen fogkrémet? Vagy annyira nincsen jelentősége neki, hogy milyet használ az ember? Jelenleg (már 2. éve) reggel és este is az Elmex Sensitive-et használom, ami nagyon jól bevált szerencsére. Nemrég kipróbáltam a BioRepair Intensive Night Repair fogkrémet, de nekem estére nagyon erős – nem tudom, hogy a mentolt érzem-e annyira vagy mi lehet a háttérben (de majdhogy nem élénkítő hatással bír).

  2. Továbbá pedig, a másik dolog: amióta még annó olvastam róla, hogy fogmosás után nem ajánlatos egyből kiöblíteni a szánkat, mert akkor nem tud igazán hatni a fogkrém – hanem jó egy kicsit a fogakon hagyni. Viszont én konkrétan egyáltalán nem is szoktam már azóta kiöblíteni, mert nem érzem szükségét – hanem egyszerűen megmosom a fogam, kiöblítem víz nélkül és ennyi. Viszont nem tudom, hogy ami így a számban marad kevéske kis fogkrém akarva-akaratlan lenyelve nem okozhat-e hosszútávon valamiféle problémát? Tudom, hogy kissé buta a kérdés, de kíváncsi lennék a véleményére : )

  Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségét és további kellemes napot – na meg persze egész hetet kívánok.

  Tisztelettel:
  Patus Zsolt

  #23945 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsolt,
  Az Elmex egy hosszú ideje bizonyított fogkrém márka, mely a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Amennyiben önnek ez bevált, és megfelelő nem érdemes váltani. A fogkrémek javaslata szubjektív, de elofordul, hogy egy terápia kiegészítéseként javaslunk. Erről önnel nincsen szó.
  Ami pedig az öblögetést illeti, azért jó ha megtesszük. A fogkrém nem tartalmaz olyan hatóanyagot, mely ha a fogakon marad problémát okozhat, de azért abba gondoljunk bele miért is mosunk fogat, és miért is van szükség öblítésre…
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Estére fogkrém + fogmosás utáni szájöblítés?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft