Erős Fájdalom

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25042 Reply
  Kisberdó Ferenc
  Vendég

  Üdvözlöm!
  8 éve van teljes felső koronám.Most a jobb hátsó részen letört egy darab és rettenetesen fáj az íny.Segítséget szeretnék kérni!

  #25051 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ferenc,
  Javasoljuk a fogorvos felkeresését, aki a fizikai vizsgálatot követően megkezdi a terápiát. A híd sérülése nem szerencsés, konkrét vizsgálatokkal meghatározható, hogy mi okozza a panaszt, és annak lokális kezelése javasolt. Amennyiben azonnali ellátásra van szüksége, rendelőink a vasárnapi napokon is állnak pácienseink rendelkezésére
  Üdvözlettel:

  #25063 Reply
  Janecová Renáta
  Vendég

  Jónapot kívánok!
  Múlthét pénteken vették ki fent a bölcsességfogamat mert miatta fájt a jobb oldalam ,állandó fej fájással járt , kivették de nagyon elviselhetetlen ,egész álkapcsomat befájdítsa ,valamit a kihúzott fog előtti fogak is rettenetesen fájnak ,alul és felül is ,fájdalom csillapitó nem segít , kamilla teával öblögetem,van valami tanácsa? Amitől enyhíteném a fájdalmat? Köszönöm a válaszát

  #25070 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Renáta,
  Javasoljuk soron kívül látogassa meg kezelőorvosát. A bölcsességfog eltávolítását követő fájdalom még normálisnak mondható, de amit leír már gyulladásra utal.
  Ebben az esetben vizsgálni kell nem e esett ki a vérdugó, esetleg zárni a sebet, vagy antibiotikus terápiát kezdeni, és vizsgálni az előtte lévő fogak állapotát is.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Erős Fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft