Érdeklődöm

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #44372 Reply
  Szalay Katalin
  Vendég

  Szeretném megtudni hogy méltányossági alapon jobb minőségű fogpótlás jár e ha nem körzeti fogorvoshoz megyek hanem magán csinálhatom ill. implantátum beültetés hez is lehetne kérni. Sajnos üzemi balesetben elvesztettem 2 szemfogamat ezt is pótolni kell. Köszönettel Szalay Katalin

  #44383 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Katalin
  Méltányossági kérelem magánellátásban nem érvényesíthető. A társadalombiztosító vagy körueti fogorvosa tud önnek segíteni akár az implantológiai beavatkozásokra, fogpótlásokra vonatkozóan, melyekről érdemi információnk sajnos nincs. Magánrendelőként nem állunk szerződésben a társadalombiztosítóval, és nem is tudjuk igénybe venni a lehetőségeket.
  Üdvözlettel

  #44556 Reply
  Zun Zoltán
  Vendég

  Szép estét kívánok
  Baloldalt a szám oldalán teljesen hátul a rágó fog mellett ki jött egy göm. Nem mondanám hogy afta mert az nem fáj ennyire. Nem tudom enni ez lassan egy hete így van, nem tudok normálisan enni azon az oldalon és már lassan az állkapcsom is fáj. Esetleg nem tudja hogy mi lehet ez?

  #44674 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zoltán
  Amennyiben gondolja látogasson el rendelőnkbe egy konzultációra, ahol kollegáim a diganosztikai és szájüregi vizsgálatot követően készséggel állnak rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Érdeklődöm
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft