érdeklődés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25888 Reply
  Putnoki Árpád
  Vendég

  Tisztelt fogorvos!
  Putnoki Árpád vagyok 27-éves. Fogpótlás elött állok. Már a menthetetlen fogak eltávolításra kerültek.Kedden már csiszolják a fogaimat. A kérdésem a következő lenne. A műanyag tag korona használható hosszú időtartamra? Mert nem tudompontosan hogy milyen fog kerül fel nekem. Pontosabban csak azt tudom hogy 16000ft/db és megyei viszonylatban ez nem a legolcsóbb borsod megyében encs településen van a fogászat

  #25893 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Árpád
  Ezek a fogpótlások is megfelelően és jól funkcionálnak. Esztétikailag léteznek ma már korszerűbb pótlások, mint pl a fémkerámia vagy cirkonium fogművek, nyilván ezek ára is magasabb.
  Javaslom a fogmű elkészítése előtt okvetlen konzultáljon kezelőorvosával, hogy mindenképp azt a pótlást kapja, mely Önnek megfelel.
  Üdvözlettel

  #25926 Reply
  Lázár Diána
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  32 éve vagyok és van egy kis Maxillary prognathism-om. Nem olyan nagyon erős, de van. kb 5 éve az összes bölcsességfogamat kihúzták mert állkapocs gyulladásom volt tőle, de a kezelés után szépen rendbe jött. A kérdésem az lenne, hogy lehet -e ezt korrigálni csupán fogszabályzóval, ennyi idősen?
  Köszönettel,
  Diána

  #25939 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Diana
  Konkrét véleményezéshez állapotfelmérés és diagnosztikai vizsgálat szükséges.
  Fogszabályozni ebben a korban is lehet, nyilván az ön esetében ezt státusza befolyásolja
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: érdeklődés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft