elhalt fog

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31507 Reply
  kovács julianna
  Vendég

  Tisztelt szakorvosok!
  Az édesanyámnak a jobb 5 foga elhalt + sipoly is kialakult ott. Antibiotikum + 2 csatornás gyökérkezelést kap. Már volt 1 tisztítás és szépen javul. Az orvos elõször azt mondta köv. alkalommal már elkezthetjük a tömést. Majd késõbb közölte mégis jobb lenne a húzás és pótlás 100.000-ért, mert úgyis maradni fog a góc ami idõrõl idõre újra megtelik gennyel. Ez igaz??? Így is be lehet tömni egy fogat kockáztatva a szepszist? Vagy csak a pénz miatt ijesztett meg hogy azt válasszuk. Váltsak orvost gyorsan?

  #31533 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Julianna
  Kérdésére látatlan válaszolni nem tudunk. A gyökérkezelés nem minden esetben sikeres beavatkozás. A probléma korrekt diagnosztizálásához és a helyes kezelés meghatározásához okvetlen diagnosztikai vizsgálat szükséges.
  Üdvözlettel

  #31587 Reply
  Kata
  Vendég

  Üdv. kb 3 hete megütöttem a fogamat fogmosás közben/elég rendesen/ és még mindig fáj egy kicsit, nem mozog. Helyre jön magátol?

  #31594 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kata
  Diagnosztikai felvétel és fogászati vizsgálat nélkül sajnos ez nem megállapítható. Nagyon fontos lenne tudni, hogy a fog szerkezete sérült e, érintett e a foggyökér.
  Javaslok egy konzultációt, ha gondolja örömmel állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: elhalt fog
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft