elhalt a fogam?

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23338 Reply
  Lilla
  Vendég

  T. Doktornő/úr!

  Egyik első fogam másképp reagál a hidegre, mint a másik. Érzem a hideg nyilallást, de lassabban/enyhébben. Talán egy árnyalattal szürkésebb színű is (csatolnék képet, de nem tudom, lehet-e) Ez mindenképpen azt jelenti, hogy elhalt a fogam?

  Köszönöm:
  Lilla

  #23342 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Lilla,
  Vélhetően a fogbélnek van problémája. Konkrét röntgen diagnosztika nélkül ezt nehéz megmondani. Sajnos jelentheti azt is, hogy elhalt a foga, vagy épp elhalófélben van.
  Javaslom keresse fel fogorvosát, és egy szükség szerinti kezeléssel ez a fog megtartható szerintem. De mindenképpen szükséges a diagnózis elkészítéséhez panoráma röntgen felvétel és fizikai vizsgálat is.
  Üdvözlettel:

  #23344 Reply
  Lilla
  Vendég

  Köszönöm a választ de elszomorított.
  Ha csatolok röntgenképet akkor tudnak mondani valamit irányt?

  #23347 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Lilla,
  Nagyjából ugyanezt, de ha gondolja örömmel megnézzük. A leírtak alapján nem gondolnám, hogy sebészeti a probléma. Azt gondolom, hogy fogszakorvosa talál megfelelő megoldást. Ugyanakkor amennyiben gondolja, és van a közelében Fresh24Dental rendelő, nyugodtan fáradjon be valamelyikbe. Rendszerünk lehetővé teszi a komplex fogászati ellátást, akár fogmegtartásról, fogpótlásról, vagy egyéb beavatkozásokról van szó.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: elhalt a fogam?
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft