Elektromos fogkefe

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #12398 Reply

  Tisztelt Doktor Úr!
  Szeretnék elektromos fogkefét vásárolni, de nem tudom mi alapján válasszak. Melyik a fontosabb a pulzálás(40.0000 vagy 20.000 ford./perc) vagy az oszcillálás(8.800 vagy 7.600 ford./perc) vagy mindkettő? Konkrét szám adatokat sehol nem tesznek közzé, pedig nagyon érdekelne. Esetleg van konkrét márka illetve típus amit ajánlani szokott? Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Nyikes Dóra

  #12399 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Dóra!

  Engedd meg, hogy a szerkesztőség nevében is segítsünk egy kicsit, mielőtt orvos szakértőink válaszolnának.
  A hagyományos elektromos fogkefék kétféle mozgást végeznek – ahogy Te is írtad – pulzálnak és oszcillálnak egyszerre. Az egyik a fogkefe fejének forgó mozgását jelöli (oszcillálás), míg a pulzálás a fej függőleges irányú le-fel járó mozgásának számát adja meg.

  Emellett ma már léteznek ún. szónikus fogkefék is, melyek nem oszcillálnak, csak pulzálnak, abból azonban magasabb rezgésszámot adnak le, akár 30-40 ezer tisztító mozdulatot is percenként. A szónikus technológiát kíméletesebbnek tartják a hagyományos kézi vagy elektromos fogkeféknél.

  Webáruházunkban az elektromos fogkefék termékadatlapján minden esetben feltüntetjük a technikai adatokat is – a „Termékjellemzők” lapfülön olvasható a pontos rezgésszám, ráadásul az „Összehasonlítom” gomb megnyomásával több terméket is összehasonlíthatsz, így nem kell egyesével megjegyezned az adatokat. 🙂
  Az elektromos fogkeféket itt találod:
  https://merjmosolyogni.hu/webaruhaz/fogkefek/elektromos_fogkefek

  Kellemes hétvégét kívánunk!

  A Merjmosolyogni.hu szerkesztősége

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Elektromos fogkefe
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft