Egyszerre több fog fáj

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30198 Reply
  BORDÁS ZOLTÁNNÉ
  Vendég

  Üdv.Nagyon kevés fogam van és igen vékony most a jobb oldalon azösszesre feszitő csipő érzés terjed ki.Panoráma röggen alapján egy lukast gy.kezelnek de ugyanúgy megvan a fájdalom kocogtatás hideg textre semmi jelenleg dalacilt szedek keveset enyhült de nem jó.Nem tudom hová forduljak nagyon félek kicsit depis is lettem.köszönöm válaszát előre is.

  #30207 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bordás Zoltánné
  Daignosztikai felvétel és fogászati vizsgálat után tudunk érdemi segítséget nyújtani. Véhetően a fogbél gyulladása okozza a panaszokat, melyet jelenleg kezelnek, ennek kiegészítő terápiájaként kapott Dalacint, mely segít a gyulladás csökkentésében. Az antibiotikumnak minimum 3 napra van szüksége arra, hogy érezhető legyen hatása.
  Javaslom jelezze panaszát kezelőorvosának
  ÜDvözlettel:

  #31460 Reply
  Lilla
  Vendég

  Jó napot!
  A napokban lett felhelyezve a korona a felso fogaimra pontosabban az elso 6ra. Most éles fajdalmat erzek viszont nem a korona alatt hanem teljesen oldalt es az összes fogam fáj. Kicsit a korona alatt is. Ez normális a felhelyezés után?

  #31471 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Lilla
  Bizonyos érzékenység normálisnak mondható, ugyanakkor amennyiben a fájdalom nem csillapodik, hanem erősödik érdemes felkeresnie kezelőorvosát
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Egyszerre több fog fáj
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft