Egy hete felrakott korona.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11760 Reply
  Németi János
  Vendég

  Tisztelt doktor úr!
  Egy hete írtam önnek, frissen felrakott koronámról, és hogy fáj a fogam alatta. Akkori válaszát nagyon szépen köszönöm. Sajnos a helyzet nem változott egy hét alatt, továbbra is erős fájdalom van, tompa fogfájás. Nem érzékenységről van szó, hanem erős tompa fájdalom. Orvosomhoz többször visszamentem, csiszolt belőle mert magas volt a fog és dalacint irt fel, azt mondta hiperérzékeny. Nem lüktet „csak” tompán fáj, fádalomcsillapitót használok minden nap. ÖN szerint mi lehet a probléma? Orvosom szerint lehet hogy gyökérkezelni kell.

  #11762 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves János köszönjük, hogy értesített az állapotának az alakulásáról. Sajnos ez így türelemjátékká vált. A kezelőorvosnak igaza van, ha nem szűnik a fájdalom sajnos el kell távolítani a fogművet és gyökérkezelni kell a fogat. Nehéz megítélni, hogy meddig érdemes várnia és elszenvedni a fájdalmakat abban a reményben hogy nem kell az egész kezelést újra kezdeni. Érdemes sűrűbben konzultálnia az orvossal és közös döntést hozni. Gyógyulást kívánunk, üdvözlettel, Vdent

  #11768 Reply
  Németi János
  Vendég

  Köszönöm a választ Vdent!
  A koronát a gyökérkezeléshez el kell távolítani? Azon keresztül megfúrva, nem gyökérkezelhető a fog? Egy ilyen frissen felrakott koronánál, ha újat kell készíteni, a költségeket kinek kell állni?

  #11773 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves János!

  A fogmű levételének szükségessége attól függ, melyik fogról van szó. Ha egy gyökerű a fog, azt a koronán keresztül is érdemes gyökérkezelni, amennyiben a rtg. felvételen nincsenek akadályozó tényezők. Hogy ki állja a költségeket, az az előzetes kommunikációtól, illetve a rendelő/orvos garanciális protokolljától függ, tehát egyedi.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Egy hete felrakott korona.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft