Egészséges fog eltávolítása

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #48630 Reply
  Vass Veronika Vanda
  Vendég

  Jonapot kívánok érdeklődni szeretnék hogy lehet e egészséges fogakat eltavolitani azért hogy teljes mufogsorom legyen 30 éves vagyok rengeteg fogam hiányzik csak front fogaim vannak amik csúnyák de egészségesek azokat el akarom távolítani hogy teljes vákumos mufogsorom legyen fogászati korhidat akartam de soha nem lesz annyi pénzem egy fogsor viszont megfizethetö lenne számomra. Csak nemtudom hogy megfelelő is lenne e ?
  Milyen az élet 30 évesen mufogsorral és hogy az összes fogamat ami fent 5 lent 10 egészséges de sárga kusza csúnya ki húzzák e?

  Köszönöm szépen a segítséget

  #48649 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Veronika!
  A leírtak alapján nem feltétlenül indokolt, hogy minden meglévő, egészséges fogát eltávolítsák, azok ugyanis használhatóak lehetnek egy rögzített, ragasztott fogpótlás megtámasztásához. A rögzített fogpótlás mindenképp stabilabb rágást tesz lehetővé, mint egy kivehető műfogsor.
  Javasoljuk, hogy keressen fel egy fogászatot általános állapotfelmérés céljából, és ismerje meg a lehetőségeit!
  Minden jót kívánunk!

  #48656 Reply
  Vass Veronika Vanda
  Vendég

  Nagyon szépen köszönöm a válaszát
  Ezek alapján utánna néztem a saját fogamat tartó pillérként használó teleszkópos teljes mufogsornak. Tudna nekem arrol.irni pár szót egy teljes alsó felső fogsor 5-10 fogon ülve mennyibe kerülhet maximum tudom így nemnlehet árat írni csak kb mert ha azt írja maximum 1 millió akkor sima ügy de ha több akkor nemtudom kifizetni. És hogy 30 évesen milyen azzal élni enni beszélni nem lesz túl vastag a dupla korona miatt?
  Szeretnék inyes megoldást mert ahol nincs csak a koronák ott a fognyaknál látszik a fémes szín
  Mit gondol erről a módszerről ilyen „fiatal” korban
  Köszönöm szépen a segítséget
  Tisztelettel Veronika

  #48673 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Veronika!
  A kérdés nagyon összetett és ismerni kellene az ön anatómiai adottságait is a kérdés megválaszolásához. Kérjük, keressen minket bizalommal a 06 80 111 000 telefonszámon, készséggel állunk rendelkezésére rendelőinkben, ahol személyes állapotfelmérés során vizsgáljuk a szájüreg állapotát, megvitatjuk a lehetőségeket, és írásos árajánlatot adunk Önnek árgaranciával.
  Üdvözlettel:
  Fresh24Dental

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Egészséges fog eltávolítása
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft