Duzzanat a szajban

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #20095 Reply
  FFla
  Vendég

  Tisztelt Doktor Ur,

  Szeretnem segitseget kerni! Hozzavetolegesen februar ota van egy visszatero, erzekeny, de nem kifejezetten fajdalmas, piros-voros-feher, odema-szeru duzzanat a belso-also ajkam bal oldalan (tehat szajon belul). A duzzanat kb. 3-4 napra jelenik meg az ajkamon, majd szabalytalan idokozonkent ujra-ujra feltunik, ezidaig 8-10 alkalommal. A nyalmirigyek ekozben duzzadtak, a nyeles, ragas nem fajdalmas, arcureg es nyelocso fajdalmaim sincsenek.
  Kb. egy honappal ezelott szinten nyalmirigyhez kotheto, nyalko okozott problemat (ragasnal fajdalmasan felduzzado nyaki nyalmirigy, nyelv alatt ko), ezalatt az ajkaimmal nem volt problemam, viszont ahogy megszunt a sialolithiasis, a duzzanat a szamra ismet visszatert.
  Kerem, tudna tanacsot adni, mit tehetnek ezzel a visszatero problemaval, esetleg van okom komolyabb aggodalomra? (kulfoldon elek, voltam orvosnal, de mire bejutottam rendelesre, mindket alkalommal inaktiv volt a duzzanat, csak a nyalkovet tudtak diagnosztizalni).
  Varom valaszat,
  Tisztelettel

  #20096 Reply
  FFla
  Vendég

  Duzzanat

  Duzzanat 2

  #20100 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves FFla!

  Első hallásra nekem a kisnyálmirigyek időszakos gyulladásának tűnik. Általában a visszatérő problémákat szájsebészeti úton oldják meg. Komolyabb dologtól nem kell tartani.

  Üdvözlettel:
  Sanoral Fogászati&Szájsebészeti Klinika

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Duzzanat a szajban
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft