Donalgin és Dalacin

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30175 Reply
  Bernadett
  Vendég

  Tisztelt Doktorúr/nő!

  Tegnapelőtt kihúzták alul az utolsó előtti rágófogam, ami szép nagy méretű volt, sajnos bedagadt a seb környéke, kicsit begyulladt, fáj is, ezért Dalacin antibiotikumot írt fel az orvos. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy szedhető-e mellé fájdalomcsillapításra Donalgin, mert csak ez van itthon, a diclofenac tartalmú Voltaren Dolo pedig nem vált be, emiatt Cataflamot nem feltétlenül vennék.

  Köszönöm!

  #30190 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bernadett
  Dalacin mellett inkább a cataflam tabletta szedése javallott, velemenyem szerint a cataflam hatásosabb.
  Üdvözlettel

  #42254 Reply
  Huszák szilvia
  Vendég

  Tisztelt doktornő/úr
  Én szerdán voltam fogorvosnál mert nagyon fájt az innyem kihuzattam a fogamat mert sajnos jukas volt nem akartam be tömetni mert féltem hogy attól a fájdalom nem múlikel a fogorvos szerdán ki írt nekem dalacin gyógyszert amit naponta 3×1 kell be szednem amióta szedem a gyógyszert azóta nem vagyok jól gyengén érzem magam tőle ojan mintha fájna tőle a torkom le mentem az orvoshoz mondtam neki hogy többmind valószínű hogy allergiás vagyok a gyógyszere aszt mondta a doktornő hogy nem baj ezt szedjem tovább s igyak sok folyadékot kérdésem az hogy ön mit javasolna a gyógyszere mert tényleg nem érzem jól magam tőle gyenge vagyok néha szédülök a hasam is fáj azóta mióta a gyógyszert szedem? Félek hogy nagyobb baj lessz.

  #42280 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Szilvia
  Az antibiotikum szedése mellé okvetlen javasolt bélflóra karbantartót szedni, mely bármely patikában vény nélkül kapható, fontos, hogy megfelelően érkezzen, és a tablettát lehetőleg ne éhgyomorra vegye be. Amennyiben ez sem segít és továbbra is panaszos, javasolt az antibiotikum cseréje, amennyiben szükséges
  Üdvözlettel

  #46095 Reply
  Kozák Kocsis Adrienn
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr/nő!
  Fogíny gyulladásom van már pár napja öblögettem fogíny ecsetelővel de van olyan rész ahol nagyon nehezen megy le a gyulladás,cataflamot szedek fájdalomcsillapítónak de erős fájdalmaim vannak.
  Dalacint szedhetek fogíny gyulladásra?
  És szeretném megkérdezni hogy cataflamot szedhetek mellé vagy elég a Dalacin.
  Előre is köszönöm a választ
  Szép napot kívánok!

  #46107 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Adrienn!
  Bakteriális eredetű fogínygyulladás esetén antibiotikum kúra, de főként fogorvosi ellátás (mélytisztítás, fogkőeltávolítás) ajánlott. Javasolnánk egy személyes fogorvosi konzultációt az érintett terület kivizsgálása érdekében, elképzelhető, hogy a fájdalom fog eredetű.
  Jobbulást kívánunk!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Donalgin és Dalacin
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft