Donalgin és Dalacin

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30175 Reply
  Bernadett
  Vendég

  Tisztelt Doktorúr/nő!

  Tegnapelőtt kihúzták alul az utolsó előtti rágófogam, ami szép nagy méretű volt, sajnos bedagadt a seb környéke, kicsit begyulladt, fáj is, ezért Dalacin antibiotikumot írt fel az orvos. Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy szedhető-e mellé fájdalomcsillapításra Donalgin, mert csak ez van itthon, a diclofenac tartalmú Voltaren Dolo pedig nem vált be, emiatt Cataflamot nem feltétlenül vennék.

  Köszönöm!

  (X) hirdetés
  #30190 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bernadett
  Dalacin mellett inkább a cataflam tabletta szedése javallott, velemenyem szerint a cataflam hatásosabb.
  Üdvözlettel

  #42254 Reply
  Huszák szilvia
  Vendég

  Tisztelt doktornő/úr
  Én szerdán voltam fogorvosnál mert nagyon fájt az innyem kihuzattam a fogamat mert sajnos jukas volt nem akartam be tömetni mert féltem hogy attól a fájdalom nem múlikel a fogorvos szerdán ki írt nekem dalacin gyógyszert amit naponta 3×1 kell be szednem amióta szedem a gyógyszert azóta nem vagyok jól gyengén érzem magam tőle ojan mintha fájna tőle a torkom le mentem az orvoshoz mondtam neki hogy többmind valószínű hogy allergiás vagyok a gyógyszere aszt mondta a doktornő hogy nem baj ezt szedjem tovább s igyak sok folyadékot kérdésem az hogy ön mit javasolna a gyógyszere mert tényleg nem érzem jól magam tőle gyenge vagyok néha szédülök a hasam is fáj azóta mióta a gyógyszert szedem? Félek hogy nagyobb baj lessz.

  #42280 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Szilvia
  Az antibiotikum szedése mellé okvetlen javasolt bélflóra karbantartót szedni, mely bármely patikában vény nélkül kapható, fontos, hogy megfelelően érkezzen, és a tablettát lehetőleg ne éhgyomorra vegye be. Amennyiben ez sem segít és továbbra is panaszos, javasolt az antibiotikum cseréje, amennyiben szükséges
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Donalgin és Dalacin
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft