Csontpótlás után

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #34229 Reply
  Hópihe
  Vendég

  Kedves Fogászat!

  Egy elég összetett probléma miatt (atipusos arcfájdalom) a bal felső 5-6-7-es fogaimat kihúzták év elején. Helyükre implantátumot szeretnék, szájsebésszel rengeteget egyeztettem, csontpótlásra, sinus liftre van szükségem. Erre a műtétre el is mentem, ez volt 4 napja.

  A varratok gyönyörűen a helyükön, a seb szép, az íny szép (ha nem lenne varrás, majdnem csak nem látnám, hol vágták) a fájdalom elviselhető, délutánonként jobban fáj, de ma 1 xiloxot vettem be. A fejem az elején volt enyhén puffadt, mostmár szinte semennyire nem látszik, és nem is lila.
  Orrot nem fújtam, mert mondták, hogy nem szabad, dolgozni eljártam, de ülök egész nap, nem hajolgatok, szó szerint semmivel nem terhelem magam, jegelem is az arcomat.

  Annyi kérdésem lenne szimplán csak a saját aggódásom miatt, hogy hátrafelé a torkom felé csúsznak ilyen alvadt véres kis darabkák, főleg reggelre. Ez még ilyenkor normális ugye? Legtöbb időt ülő, otthon pedig félig fekvő helyzetben töltöm.

  Valamint ha tényleg a világon semmi megterhelőt nem csináltam, akkor attól, hogy jobbra vagy balra fekszem éjjel alvásnál, nem mozdulhat el semerre ez a csontpótló valami, ugye ? Tehát az ott van, és onnan nem jöhet ki, ha semmit olyat nem csinálok, amivel túlerőtetném, ugye?

  Tudom, hogy túlságosan aggódom, de ezen múlik, hogy lesz e normális, vagy csak kivehető fogam, 30 évesen…

  Köszönöm szépen előre is ! 🙂

  #34241 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Hópihe,
  Tünetei normálisak is lehetnek. Ettől függetlenül kontrollvizsgálat alkalmával, ha tünetei még fennállnak okvetlen jelezze fogorvosának.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Csontpótlás után
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft